Szereted a hivatásodat és nem válnál meg tőle semmi pénzért, de elkeserít az anyagi megbecsülés hiánya?

Jól jönne néha egy kis extra bevétel, de a heti huszonvalahány órád, a helyettesítések és a családod mellett el sem tudod képzelni, hogyan férne bele az idődbe egy másodállás?

Megértem, mert én magam is pedagógus vagyok.

Már tanárszakos egyetemista koromban kénytelen voltam rendszeres bevételi forrás után nézni, és azóta is mindig több lábon álltam anyagilag. 15 éven keresztül vállaltam magántanítványokat, dolgoztam különböző nyelviskolákban és többféle iskolatípusban – sokszor párhuzamosan.

Szakfordítóként több könyvet és cikket fordítottam, de magam is írtam tanulási segédanyagot, ismeretterjesztő kiadványt és magánkiadású könyvet is. 9 éve blogolok rendszeresen, 6 éve írok és tartok előadásokat tudományos-ismeretterjesztő és pedagógiai témákban.

 

A Hogyan lehet pénzt keresni pedagógusként tanfolyamot olyan kollégáknak készítettem, akik szeretnének a fizetésük mellett plusz bevételi forrásokhoz jutni.

A tananyagot a pedagógusok sajátos időbeosztásának és szakmai tudásának figyelembevételével állítottam össze.

Az online tanfolyam során megtanulhatod:

  • milyen szempontok szerint érdemes belevágni a magán korrepetálások világába online és offline;
  • milyen rendszeren belüli és rendszeren kívüli lehetőségei vannak egy pedagógusnak a másodállás vállalására;
  • hogyan lehet számlaképes bevételed legálisan;
  • milyen elérhető lehetőségek léteznek a könyvkiadásra és hogyan adhatod ki akár te magad is a saját könyvedet;
  • melyik internetes felület a legmegfelelőbb a céljaid megvalósítására;
  • hogyan és hol érdemes blogot vagy vlogot indítani;
  • hogyan használhatod ki az internet adta lehetőségeket, hogy egy általad választott téma elismert szakértőjévé válhass.
A tanfolyam első felében kipróbált tippeket kapsz a pedagógusok számára legegyszerűbb és legkézenfekvőbb bevételi forrásokról, a tanfolyam második felében pedig egymást erősítő módszereket mutatok arra, hogy elismert szakemberként megtaláld a célközönségedet.

Mikor? Hogyan? – Technikai részletek:

A Hogyan lehet pénzt keresni pedagógusként online tanfolyam során 4 héten keresztül hetente háromszor kapsz új leckéket. A tananyagot egy külön erre a célra létrehozott Google Tanteremben érheted el, a feltöltésükről a rendszer emlékeztető e-mailt küld a postaládádba.

A leckék többsége, ahol csak lehetséges hangfájlokból áll, hogy ingázás, sportolás vagy főzés közben is meghallgathasd őket, és a lehető legminimálisabb adatforgalmat generálják. Ahol a tananyag megkívánja, ott videók is feltöltésre kerülnek. Minden lecke tartalmaz továbbá egy pdf dokumentumot a hangfájl vázlatával, a leckében említett hivatkozásokkal és egyéb kiemelt tudnivalókkal.

A tanfolyam során két alkalommal előre egyeztetett időpontban online konzultációra is lehetőséged van.

 

A leckéket feltöltés után bármilyen neked tetsző időpontban feldolgozhatod; ha esetleg lemaradtál, hétvégén, vagy akár a téli szünetben is bepótolhatod. A tanfolyam vége után a Google Tanterem a teljes tananyaggal még 3 hónapig bármikor a rendelkezésedre áll.