Hogyan lehet pénzt keresni pedagógusként? Online tanfolyam

9.800,00 Ft

Szereted a hivatásodat és nem válnál meg tőle semmi pénzért, de elkeserít az anyagi megbecsülés hiánya?

Jól jönne néha egy kis extra bevétel, de a heti huszonvalahány órád, a helyettesítések és a családod mellett el sem tudod képzelni, hogyan férne bele az idődbe egy másodállás?

Megértem, mert én magam is pedagógus vagyok.

Már tanárszakos egyetemista koromban kénytelen voltam rendszeres bevételi forrás után nézni, és azóta is mindig több lábon álltam anyagilag. 15 éven keresztül vállaltam magántanítványokat, dolgoztam különböző nyelviskolákban és többféle iskolatípusban – sokszor párhuzamosan. Szakfordítóként több könyvet és cikket fordítottam, de magam is írtam tanulási segédanyagot, ismeretterjesztő kiadványt és magánkiadású könyvet is. 9 éve blogolok rendszeresen, 7 éve írok és tartok előadásokat tudományos-ismeretterjesztő és pedagógiai témákban. Szóval sok mindent kipróbáltam már, aminek a hivatásomhoz egy kicsit is köze van.

A Hogyan lehet pénzt keresni pedagógusként tanfolyamot olyan kollégáknak készítettem, akik szeretnének a fizetésük mellett plusz bevételi forrásokhoz jutni. A tananyagot a pedagógusok sajátos időbeosztásának és szakmai tudásának figyelembevételével állítottam össze.

Kategóriák: , Címke:

Leírás

A 10+1 leckéből álló online tanfolyam során megtanulhatod:

  • milyen szempontok szerint érdemes belevágni a korrepetálások világába online és offline;
  • milyen rendszeren belüli és rendszeren kívüli lehetőségei vannak egy tanárnak a másodállás vállalására;
  • hogyan lehet számlaképes bevételed legálisan;
  • milyen számodra is elérhető lehetőségek léteznek a könyvkiadásra;
  • melyik internetes felület a legmegfelelőbb a céljaid megvalósítására;
  • hogyan és hol érdemes blogot és vlogot indítani;
  • hogyan használhatod ki az internet adta lehetőségeket , hogy egy általad választott téma elismert szakértőjévé válhass.

 

A tanfolyam első felében kipróbált tippeket kapsz a pedagógusok számára legkézenfekvőbb bevételi forrásokról, a tanfolyam második felében pedig egymást erősítő módszereket mutatok arra, hogy elismert szakemberként megtaláld a célközönségedet.

 

⇒ A Hogyan lehet pénzt keresni pedagógusként online tanfolyam során 2 héten keresztül minden hétköznap kapsz új leckéket (10+1 lecke tananyaggal, kiegészítő anyagokkal és házi feladattal)

⇒ A tananyagot külön erre a célra létrehozott kis létszámú Google Tanteremben érheted el, feltöltésükről minden alkalommal e-mail értesítőt kapsz.

⇒ A leckék többsége, ahol csak lehetséges hangfájlokból áll, hogy ingázás, sportolás vagy főzés közben is meghallgathasd őket, és a lehető legkisebb adatforgalmat generálják. Ahol a tananyag megkívánja, ott rövid oktatóvideókat is készítettem (például a blogokról szóló részhez). Minden lecke tartalmaz továbbá egy pdf dokumentumot a hangfájl összefoglalójával, a leckében említett hivatkozásokkal, házival és egyéb kiemelt tudnivalókkal.

⇒ A leckéket feltöltés után bármilyen neked tetsző időpontban feldolgozhatod. Ha esetleg lemaradtál, hétvégén, vagy akár a Balaton partján is bepótolhatod. A tanfolyam vége után a Google Tanterem a teljes tananyaggal még három hónapig elérhető marad számodra, így bármikor visszatérhetsz a tananyaghoz.

A tanfolyam augusztus 1-én, hétfőn indul! Csak korlátozott ideig elérhető!

 

Ha további kérdésed van, a tanarnoblogja(kukac)gmail.com címen vagy a www.facebook.com/atanarno oldal levelezésében szívesen megválaszolom őket.

További információk

Online tanfolyam

Kezdőnap: 2022. augusztus 1. hétfő