Kezdő tanárok évindító tanfolyama és módszertani könyv együtt

11.500,00 Ft

Most kezdesz tanítani egy új iskolában és aggodalommal vegyes várakozással nézel a tanév elébe? Úgy érzed, jó lenne egy kis segítség a fegyelmezés, a digitális oktatás vagy a valóban működő pedagógiai módszerek terén? Néha elveszettnek érzed magad az iskolai adminisztráció útvesztőjében?

Ez a háromhetes online tanfolyam átsegít a kezdeti nehézségeken. Minden hétköznap új, a kezdő tanárokra szabott gyakorlatias tananyagot kapsz, a kérdéseidet pedig heti online konzultáción beszéljük meg.

A tanfolyam augusztus 24-én, szerdán indul! Csak korlátozott ideig elérhető!

Kategóriák: ,

Leírás

Mindenki egy kicsit elveszettnek érzi magát egy új iskolában ismeretlen kollégák és újfajta feladatok között. Milyenek lesznek a diákok? Vajon helyt fogok állni az órán?

Ezt az online tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy valóban gyakorlatias segítséget nyújtson kezdő tanárok számára az iskolaév elején. Három héten keresztül minden hétköznap új leckéket kapsz, melyek segítségével

  • átlátod az iskolai adminisztrációs feladatokat online és offline,
  • felkészülsz a pozitív benyomást nyújtó első tanóráidra,
  • hatékonyan megtervezed az első (és persze minden további) tanítási egységedet,
  • magabiztosan tudsz az órán fegyelmezni,
  • megmutatok néhány egyszerű pedagógiai módszert az online és offline órákra,
  • elkészítesz egy digitálisan is használható tananyagot,
  • és legfőképpen megkapod azt a támogató hátteret, melynek segítségével magabiztosan fogod átvészelni az új iskoládban az első tanítási heteket.

A tippek és trükkök mellett több kipróbált feladatötletet is megosztok veled, de a a tanfolyam végére te magad is képes leszel a saját diákjaidhoz igazított feladatok létrehozására.

A tanfolyam anyagát egy Google Tanteremben fogod megkapni, így annak működését is megismerheted, ha még nem találkoztál vele.

 

A tanfolyam augusztus 24-én, szerdán indul! Csak korlátozott ideig elérhető!

 

Ha további kérdésed van, a tanarnoblogja(kukac)gmail.com címen vagy a www.facebook.com/atanarno oldal levelezésében szívesen megválaszolom őket.

 

Ebben a csomagban a tanfolyammal együtt kedvezményesen megkapod a Hogyan ne tarts unalmas tanórát című önsegítő módszertani könyvet és a hozzá járó digitális módszertani e-bookot – most ingyenes szállítással.

A könyv végigvezet az iskolai módszertanon és segít, hogy a tanítási eszközök, módok és munkaszervezési lehetőségek közül mindig azt válaszd, ami az adott pillanatban a te iskoládban, az aktuális osztályodhoz és az aktuális tananyaghoz a legideálisabban illeszkedik.

További információk

Tömeg 04 kg
Méretek 15 × 07 × 21 cm
Online tanfolyam

Kezdőnap: 2022. augusztus 24. szerda