Ezen az oldalon mindenféle általam készített segédanyagokat és tanulmányokat találhatsz. Használd őket egészséggel! Az oldalt folyamatosan bővítem. Ha pedig bármilyen kiegészítésed, megjegyzésed lenne, megírhatod itt kommentben, vagy a tanarnoblogja(kukac)gmail(pont)com címre.


Télapó matek

Brit tudósok bebizonyították a Télapó létezését, de tévedtek – Olvasmány teljes szövege: Télapó matek TELJES SZÖVEG Tanárnő café

Brit tudósok bebizonyították a Télapó létezését, de tévedtek – Lyukas szöveg számolód feladat: Télapó matek LYUKAS SZÖVEG Tanárnő café

 


Miért nehéz felnőttként tanulni? Konfliktushelyzetek a felnőttoktatásban – tanulmány – Kassa Tünde

Más konfliktusok várnak egy felnőttet az iskolapadban? Bizony nagyon mások! A tanulmány pdf formátumban letölthető innen: Kassa Tünde Miért nehéz felnőttként tanulni.

 


LETÖLTÉS UTÁN INTERNET NÉLKÜL IS MŰKÖDŐ ÖNJAVÍTÓ GYAKORLÓFELADATOK

Az itt található gyakorlófeladatokat több, mint egy évtizeddel ezelőtt készítettem a HotPotatoes nevű programmal. A htm fájlokat már nem tudom a honlapra közvetlenül feltölteni, ezért a link egy Google Drive mappába vezet. A GYAKORLÓFELADATOKAT LE KELL TÖLTENI A SZÁMÍTÓGÉPRE, csak úgy működnek. Kétszer a feladatra kattintva a böngésző nyitja meg a tesztet. Internetkapcsolat a továbbiakban nem szükséges. Az önjavító feladatokat ezután bármennyiszer ki lehet tölteni. 

 

ANGOL ALAPSZINTŰ GYAKORLÓFELADATOK letöltés után ingyenesen használható

ANGOL ÉRETTSÉGI GYAKORLÓFELADATOK régi érettségi példákból letöltés után ingyenesen használható

KÉMIA ALAPSZINTŰ GYAKORLÓFELADATOK letöltés után ingyenesen használható

KÉMIA ÉRETTSÉGI GYAKORLÓFELADATOK régi érettségi példákból letöltés után ingyenesen használható

 


Friss pedagógiai kutatások összefoglalója e-mailben minden szombaton 10 héten keresztül

Feliratkozás az ingyenes levelezőlistára itt

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .