Módszertani dupla presszó csomag: Tanító kártyák és módszertani könyv együtt

9.690,00 Ft

Játékos tanórai feladatok gyűjteménye kártyákon, részletes leírással, könnyen variálható formában. És önsegítő módszertani könyv tanároknak. Bármelyik tantárgy tanításánál felhasználható.

45 készleten

Leírás

Szeretnél több játékos feladatot használni az órán, de nehezen találsz forrásokat?

A merev játékszabályok miatt nem illenek a feladatok az osztályodhoz?

Szükséged lenne bármikor rugalmasan rögtönözhető játékos feladatokra?

Bevallom, nagyon bosszantott, hogy a neten fellelhető órai játékok között nehéz olyat találni, ami a tanítást és konkrétan az ismeretek átadását segíti. Ha pedig mégis találtam, akkor a rugalmatlan játékleírás jelentősen megnehezítette, hogy a saját osztályaimhoz alakítsam a feladatokat. Így végül inkább összeállítottam a saját gyűjteményemet.

 

A 48 tanító kártya órára kártyacsomag

– 48 különböző nehézségi szintű ismeretátadó játékot tartalmaz a legegyszerűbbtől a többlépéses összetett projektmunkáig;

– színkóddal jelzi az új ismeretet tanító, és a már megtanultakat rendszerező játékokat;

– piktogrammal jelzi, hogy csoportmunkára, pármunkára, egyéni munkára, projektnek vagy osztálymunkára a legalkalmasabb a játék;

Hogyan ne tarts unalmas tanórát kártyák

– piktogrammal jelzi, ha a játékos feladat előkészítés nélkül rögtönözhető;

– jelzi, ha a játékos feladat más feladatokkal kombinálható, és ha online is bevethető;

játékos feladatok

Ezen kívül a játékos feladatok leírása tartalmazza a szükséges előkészületeket, a játékhoz esetleg szükséges tárgyi feltételeket, a feladat lehetséges változatait, és további tippeket a megvalósításhoz.

A játékokat úgy állítottam össze, hogy minél több variációban felhasználhatók legyenek, így bármikor a saját osztályodhoz, tantárgyadhoz és a pillanatnyi körülményekhez igazíthatod őket. A kártyákat órai jegyzetként is használhatod, a matt fólia tollal írható, így feljegyezheted a saját tapasztalataidat és megjegyzéseidet.

A kártyacsomaghoz zöld vagy fehér színű tokot is küldök ajándékba!

 

Hogyan ne tarts unalmas tanórátHogyan ne tarts unalmas tanórát

Önsegítő módszertani könyv tanároknak – második kiadás

A kötetben bemutatott ötleteket mindenkor a saját tananyagodhoz, osztályodhoz és hangulatodhoz tudod alakítani. Látni fogod, mitől működnek a gyakorlófeladatok vagy az órai videók; hogyan lehet elkerülni a fegyelmezést és mit tehetsz, ha mégis rákényszerülsz. A könyv megmutatja, hogyan tudsz egyszerű feladatmozaikokból rugalmasan alakítható és differenciálásra alkalmas órákat felépíteni egyéni vagy csoportmunkában, a te tantárgyadból, a te osztályaidban, az aktuális tananyagodhoz igazítva.

Az apró trükkök és a számtalan feladatötlet segít, hogy akár homogén, akár erősen vegyes összetételű csoportokban kihozhasd az órádból a maximumot, még negyven fokban is, még hetedik órában is, még online is, minden nap.

 

A Módszertani dupla presszó csomag tartalma:

  • Hogyan ne tarts unalmas tanórát – önsegítő módszertani könyv tanároknak
  • 48 tanító kártya órára – kártyacsomag
  • Ajándék műanyag boríték a kártyacsomaghoz
  • Ajándék piros vagy kék színű toll

 

További információk

Tömeg 0,688 kg
Méretek 14,8 × 10,5 × 2,4 cm
>