48 tanító kártya órára

5.480,00 Ft

Játékos tanórai feladatok gyűjteménye részletes leírással, könnyen variálható formában. Bármelyik tantárgy tanításánál felhasználható.

47 készleten

Kategória: Címke:

Leírás

Szeretnél több játékos feladatot használni az órán, de nehezen találsz forrásokat?

A merev játékszabályok miatt nem illenek a feladatok az osztályodhoz?

Szükséged lenne bármikor rugalmasan rögtönözhető játékos feladatokra?

Bevallom, nagyon bosszantott, hogy a neten fellelhető órai játékok között nehéz olyat találni, ami a tanítást és konkrétan az ismeretek átadását segíti. Ha pedig mégis találtam, akkor a rugalmatlan játékleírás jelentősen megnehezítette, hogy a saját osztályaimhoz alakítsam a feladatokat. Így végül inkább összeállítottam a saját gyűjteményemet.

 

A 48 tanító kártya órára kártyacsomag

– 48 különböző nehézségi szintű ismeretátadó játékot tartalmaz a legegyszerűbbtől a többlépéses összetett projektmunkáig;

– színkóddal jelzi az új ismeretet tanító, és a már megtanultakat rendszerező játékokat;

– piktogrammal jelzi, hogy csoportmunkára, pármunkára, egyéni munkára, projektnek vagy osztálymunkára a legalkalmasabb a játék;

Hogyan ne tarts unalmas tanórát kártyák

– piktogrammal jelzi, ha a játékos feladat előkészítés nélkül rögtönözhető;

– jelzi, ha a játékos feladat más feladatokkal kombinálható, és ha online is bevethető;

játékos feladatok

Ezen kívül a játékos feladatok leírása tartalmazza a szükséges előkészületeket, a játékhoz esetleg szükséges tárgyi feltételeket, a feladat lehetséges változatait, és további tippeket a megvalósításhoz.

A játékokat úgy állítottam össze, hogy minél több variációban felhasználhatók legyenek, így bármikor a saját osztályodhoz, tantárgyadhoz és a pillanatnyi körülményekhez igazíthatod őket. A kártyákat órai jegyzetként is használhatod, a matt fólia tollal írható, így feljegyezheted a saját tapasztalataidat és megjegyzéseidet.

 

A kártyacsomaghoz zöld vagy fehér színű műanyag tokot küldök ajándékba.

További információk

Tömeg 0,272 kg
Méretek 14,8 × 10,5 × 2,4 cm
>